Artwork #5 – Five For Fighting

five for fighting2

Kelakuan karena nggak bisa tidur, dan jadilah satu poster di atas ini, huehehehe .. I really had no concept in mind, something doesn’t go well along the theme tho, … whatever.

Aku punya banyak sekali ide di dalam kepalaku sebenarnya, salah satunya plot buat poster di atas… It’s going to be another adventure story, tapi, .. aku benar-benar harus sabar untuk bisa nulisnya, dengan begitu banyak waktu yang terbagi.

Guys, let me know if you’re excited about this project😀

~xoxo

p.s

May God forgive my sustainable procrastination.

 

5 comments

    1. eh, tutorialnya cuma maen di adjustment hue & saturation aja kok, sama gabung”in gambar doank hehehehe..

      aku gak ada tips khusus bikinnya, >,<

      thanks anyway^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s